Panorama en Virtual Tour

360° Panoramafoto’s geven de kijker het gevoel midden in de scene te staan: door met de muis te klikken en te slepen is hij het middelpunt van de actie.
De bezoekerkan alle kanten op kijken en zelf het beeld besturen, dit geeft een ongeëvenaarde ervaring “er te zijn”, vooral wanneer het beeld full-screen bekeken wordt.

Door meerdere panoramabeelden aan elkaar te koppelen met “hotspots” ontstaat een interactieve tour, een rondleiding door bedrijf, woning, hotel of welke locatie u ook maar kunt bedenken.
Het meest bekende voorbeeld is Google Streetview. Sinds kort kunnen wij bedrijfsrondleidingen maken volgens het Google Streetview systeem, deze rondleidingen kunnen dan ook aan Streetview gekoppeld worden mits daar beelden van in de betreffende straat aanwezig zijn.

Van elke locatie kunnen wij ook een maatwerk virtual tour verzorgen. De voorbeelden hieronder zijn allemaal maatwerk.

MTS Vega

MTS Vega

Een recente virtuele rondleiding over en door het motortankschip Vega.
De tour is tevens zeer geschikt om op de iPhone of iPad te bekijken.
Door gebruik te maken van de accelerometers in deze apparaten kun je rond kijken
door het apparaat in het rond te draaien, het is dan alsof je door de camera kijkt.
Klik op de foto om de tour te bekijken.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling Naaldwijk

Zomerbloemen tentoonstelling Naaldwijk

Van het varend corso zijn weer een aantal mooie panorama foto's gemaakt.

 

[button_square color=”red” url=”http://www.kijk360.nl/category/Panorama/”] Klik hier voor meer voorbeelden in de categorie Panorama[/button_square] [button_square color=”red” url=”http://www.kijk360.nl/category/virtual-tour/”] Klik hier voor meer voorbeelden in de category Virtual Tour[/button_square]